TARİHİ ESERLER HAKKINDA ÇOK MÜHİM BİLGİLER |
Cevap Yaz ![]() |
Yazar | |
admin ![]() Yönetici ![]() ![]() NACİBABA Kayıt Tarihi: 03/Eylül 2017/2008 Son Giriş: Dün Konum: GELİBOLU Durum: ![]() Gönderilenler: 2035 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06/Aralık 2017/2016 Saat 14:48 |
BAKIN BUNU İYİ OKUYUN NACİBABA DÜŞMANLARI.........9--3--2017...............ONK.
![]() LEN PARAZİTLER BEN ÖLMEDEN HİÇBİRİNİZE GEÇİT YOK BAKIN İLK ÖNCE NERDE OTURUYORUM ÇANAKKALE GEÇİLMEZ BUNU KAFANIZA YAZIN AMA NE ZAMAN ÖLÜCEM İŞTE O ZAMAN BAYRAMINIZI YAPARSINIZ BU CAN BEDENDEYKEN DAHA TOPRAK TA BENİ ÇAĞIRMADIKÇA BAŞINIZDAYIM,,,,, TAMAMMI ANLAYAN ANLADI ANLAMAYAN BAKIYOR ....
YAA MAUVVVVVVVVVVVVVVVVVVV..
.........................9--3--2017......................................NACİBABA.......................................ONK..
SELAM TÜM ARKADAŞLARA......................................6--12--2016..............................ONK..
Arkadaşlar artık cehaleti bırakıp düzgün bilinçli işler yapalım ,,aksi definecilik işi biticek ben sizlere şimdiden söylüyorum bu bir kehanet değil dehlizin sonu çok net gözüküyor buna göre anlatmak istediğim şeyler şunlardır..
miladi ve daha önceki devirler ve sonraki yakın dönemlerde mesela bir çeşmenin taşlarının birleştirilme yerlerinde kurşun kullanılmıştır tarihi yapılarda da bu gözükür en çok da lahit kapaklarının ana alt gövdeye tam yapıştırılmasında fırdola kurşun kullanılmış höyüklerin ana kapılarında da kurşun yapıştırma görülür kurşun o devirlerde medeniyet demekmiş,,mesela tarla olmuş bir arazide makine ilen tekteğe çalışmada bu yerde çok sık kurşun parçaları çıkarsa şansınız vardır niye ?? bu yer sizden önce taranmamış demektir az çıkıyorsa taranmış ama karışık şekillerde aranmıştır belli bir sırada değil tek tük çıkarsa da tam taranmış oluyor ...
şimdi şuna çok dikkat ediniz makinede kurşunun yeri çok eski olursa frekansı 55 tir buna göre de 24 ayar altının tam frekansı 50 dir.. makinenin gösterge tablosunda makinelere göre değişik rakkamlar göze çarpar bunlar aşağıda tablolandırılmıştır
0...1...2...3...4...5.X..6...7....8....9....10....11....12++++
0...10....20....30....40....50.X...60....70.....80....90....100....110....120 ++++
Yukardaki iki tabloda gözüken x işareti konmuş yerler işte miladi kurşunun frekansının yeridir buna göre çeşmenin her bir yanı taşlarında bu gözükür ve kurşun olduğu anlaşılıp o çeşme dağıtılmaz dağıtmak demek en büyük cehalettir..
BAKIN ZATEN ÇEŞMELERİN VE BU GİBİ YAPILARIN HEMEN O YERLERİNDE PARA MARA YOKTUR SAKIN OLAKİ DAĞITMAYIN SONRA YERİNE KONMAZ VE ZAMAN İÇİNDE BU DAĞITILMIŞ ESER DE YOK OLUR GİDER..
ESER DAĞITICILAR KULAĞINIZI İYİ AÇIP DİNLEYİN------>>>>
arazilerde,,dağların başında olan çeşmeler kuyular ve benzeri eserlerde PARA MARA YOKTUR bunu iyi belleyin ( paralar nerede ) isterseniz çekin tabancayı doğrultun çeşmeye "" nerede lan paralar """ diye sorun bakın çeşme size ne diyecek ?????
arkadaşlar bu gibi yapılar uzun yıllar duracaklarına göre para koyucular bunları işaret olarak belirlerler çeşmenin hemen etrafında da yoktur çeşmeyi işaret olarak alan para koyucu kimbilir nereye koydu bunu ancak koyan bilir.... bu gibi yerlerde kendi tecrübelerinizi zekanızı devreye sokucak araştırıp bir bilmece çözer gibi iş yapıcaksınız aksi hiçbişi olmaz...
Bakın o çeşmeye ve çeşmeyi baz alarak çeşmeden her istikamete bakınız ilerde belki yerli büyük bir kayalık --kaya vardır onu da belleyin planınıza dahil edin bundan başka çok yaşlı kalın ağaçlar vardır onları da devreye sokun yani o yerde kalıcı ve asırlarca kaybolması mümkün olmayan nesneler vardır muhakkak... ve bu arada bir kayada çizilmiş resimler veya şekiller birtakım işlere de rastlarsanız onu da devreye alın ve hepsini bir kağıda çiziniz. bunların aralarını adımlayın hesaplayın tüm bu karmaşalar ilen uğraşmak çok zordur ve anında göz açıp kapayana kadar netice almak isteyen benim yapım olan çubuk sistemini kullanaraktan hemen neticeye varır..
bakınız her zaman her yerde diyorum söylüyorum tonlan para döküp de abuk sabuk alet edevat cihaz alacağınıza çok basit ve ucuz olan bu sistemi kullanın
çubuk + ac-euro garrett in dedektörü ikisi birlikte her ihtiyacınızı görür ikisinin toplam fiyatı bu doların yükselmesi neticesinde 2500 tl ye maal olmaktadır...
varsa baktığınız araştırdığınız yerlerde bişiler %100 bulursunuz yoksa da şansınıza küsün bir başka yere geçin veya çubuk sistemine sorun...
DİKKAT-->>TÜM BENİM HER YERDEKİ YAZILARIMIN ARASINDA MAKİNE FİATLARI BELİRTİLMEKTEDİR AMA O YAZININ YAZILDIĞI TARİHE BAKIN ESKİ OLABİLİR FİATI DA O ZAMANA GÖRE YAZILMIŞTIR..YENİ FİATLAR AYRI OLARAK YAZILMAKTADIR O KISMI TAKİP EDİNİZ..................nacibaba.....onk.. MESELA-->çubuklan o çeşmeyi araştırın dağıtmadan önce bakın her yeri kurşun çıkıcaktır çeşmeyi baz alıp her bir yanı sorgulayın sizi bir yere götürecektir dedektörlen de bakın ve alın orda ne varsa bu kadar basittir bu sayede bu eserler kurtulur yıkılmaz..
eserler sağlam kalır da yıkıma uğramazssa tabiki hükümetin düşünce şekli de değişe--
cektir belki serbestliyecekler çok olumlu şeyler olucak ama bu yıkımlar tahribatlar devam etikçe sonunda yeminlen size söyliyeyim ne olacağını zaten şimdiden sinyalleri başladı dedektörü tamamen yasak edicekler ithalatı duracak kimin elinde varsa gidip teslim edicek aynı uyuşturucu nasıl yasak cezaları ağır o şekle sokacaklar sonuçta definecilik biticek bunu mu istersiniz...
HERKES BİRBİRİNİ KOLLASIN BİRBİRİNİ İKAZ ETSİN YANLIŞ İŞLER YAPANLARI UYARALIM YOKSA BU DEFİNECİLİK İŞİ BİTİCEK...
AMERİKANIN BİR EYALETİNDE BOZKURDA ÇİFTLİKLERİ OLAN BİR AİLENİN 14 YAŞINDAKİ KIZLARINDA ZUHUR EDEN BİR İŞ VAR.....
Ve bu kızı u.s.a daki en gelişmiş bir göz hastanesi inceleme altına almış ne iş var bu kızda onu da açıklıyayım..
kızın 2.tür kendisinin belirlediği bakışı var gözlen yani biri normal herkeste nasılsa aynı öbür bakışı şekli çok enteresan baktığı yerde duvarların arkasını resmen net olarak görüyor toprağın içini belli bir yere kadar görüyor yani dedektör gözlü bir kız bu abartılı değil yalan dolan da değil tamamen hakikat olan bir haberdir..
u.s.a pentagon ve nassa bu kızlan çok ilgileniyorlar bunun sırrını çözmiye gece gündüz uğraşıyorlarmış mesela normal bir insanın gözü ne ( lens ) şekli,nde takıldığında aynı kızın durumuna dönüşme şeklini araştırıyorlar öyle ya askerin gözüne takılı olduğunu bir düşünün duvarın öbür tarafındaki gizlenen düşmanı tam görücek nerede olduğunu
buna benzer işler vs vs bize bunun faydası elde dedektör olmadan hiçbir cihaz olmadan sadece gözlen bakışlan toprak içini net şekilde görmek ve elinlen koymuş gibi de almak
ne güzel iş değilmi uğraşıyorlar bakalım bu işlen bunu göze takılan lens şekline getirmeye olucakmı olmuyacakmı zaman gösterecek..veya bu kızın babası kafası çalışırsa kızı bu alanda muazzam paralara saatlen kiralama yöntemine geçerse süper zengin olurlar..her şey her durum olabilir de kafayı çalıştırmak lazım...
Bu durum gerçekleştiğinde tüm tarihi eserler de kurtulmuş olur...
şimdilik benden bukadar bişiler olursa burdan haber veririm sizlere........................ONK..
Düzenleyen admin - 13/Aralık 2017/2017 Saat 02:48 |
|
gençliğine güvenip vakit çok erken derken,belki elveda bile diyemessin giderken ONK..
|
|
![]() |
|
admin ![]() Yönetici ![]() ![]() NACİBABA Kayıt Tarihi: 03/Eylül 2017/2008 Son Giriş: Dün Konum: GELİBOLU Durum: ![]() Gönderilenler: 2035 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 120 SENELER ÖNCESİ GETRUDE BELL İN ÇEKTİĞİ RESİMLERDE BAKINIZ KAYA MEZARLARIN TÜMÜ KAPALI DAHA HİÇ ELLENMEMİŞ BİR DE BUGÜNE BAKIN TÜMÜ AÇILMIŞ VE YAĞMALANMIŞ TAHRİP EDİLMİŞLER....
<> Getrude bell in bir anısında şöyle anlatıyor...
yine böyle bir çok muhteşem apartman gibi sıralanmış kat katlardan oluşan kaya mezarlara denk geldik,, ve orada gördüğüm manzara dan irkildim bir anda 5--6 kişi resmen iskele kurmuşlar balyozu sallamaktan yorulan diğerine veriyor o devam ediyor ve o güzelim kabartmalı resmedilmiş kapı muhafızlarını da tabi alaşağı ediyorlar ve kendilerine bir delik açıp geri kaçıyorlar orasını bırakıp bir diğerini parçalıyorlar merak ettim açtıkları yere niye girmiyorlar yoksa bunlar tahripçi insanlarmı yoksa definecilermi karar vermek zor bekliyeceez bakalım sonucta ne çıkacak....
onlar karşı yakadalar biz de bu yakadayız aramızda tahmini belki bir 300 metre uzaklık
var tahmini bu bizim bulunduğumuz yerdeki tepenin arka kısmına onların bizi göremiyeceği bir yere çadırlarımızı kurduk yerleştik ben ve korumam 2 dürbünlen yere yatık vazyette onları gözlüyoruz,,korumama diyorum ki sıklıklan aman dürbün camlarına güneş ışığını denk düşürme çünkü farkederler anında .. nöbetleşe bakıyoruz hep te bakılmaz kolların yoruluyor.. en aşağı 3 saatten fazla geçti o ilk açtıkları yere toplaştılar biri, delikten girdi yarım saatte yakın içerde kaldı ve sonuçta 1 çuval o da zannedersem yarısına kadar bişiler koymuş çuvala fazla bişi yok hem de en ihtişamlısı idi bu açtıkları kaya mezar sonra ötekilere başladılar girip çıkmaya hep az miktarlarda bişiler ilen çıkan dışarı çıkıyor.. hava da kararmaya başladı bunlar da aşağı düzlükte büyük 3 sacayağı şeklindeki kalın ağaçların altına yerleştiler sonra ilerden biri 8 at ilen çıkageldi atların 3 ü eşya yüklü yatak yorgan vs vs ... bir at da har iki tarafı erzak yüklü bunları şimdi daha da bize doğru yaklaştıkları için dürbünlen çok daha iyi gözlüyoruz ne yaptıklarını ne ettiklerini,, yalnız o mezarlardan aldıkları çuvalları kendilerine 50 metreye yakın bir çalılığa gizlediler alet edevatları da yine aynı çalılığa
kodular,sonra bizim farkedemediğimiz bir çeşmede yıkandılar temizlendiler 2 de av köpeği var yanlarında silahlılarda hepsinde silah var . köpekler de hep bizim tarafa doğru arada bir havlıyorlar ateş de yaktılar ve hava karardı biz de kendi çadırlarımızın olduğu yere döndük yemek de hazır ateş te hazır yedik yemeğimizi kahvelerimizi de içtik sonra yattık tabi nöbetçi var .. gecenin bir vaktınde bir patırdı bağrış çağrış ne oluyor diye ben de fırladım çadırdan gemici fenerini de yaktım ne oluyor diye bağırdım bir elimde de tabancam bu baskını verenler benim kadın olduğumu görünce hepsi tırstı ve silahlar indi ne arıyorsunuz siz burda diyor bi tanesi benim koruma da izah etti onlara bu bayan arkelog tarihi yerlerin resimlerini çekiyor dedi adam dediki siz bizi gördünüzmü koruma hayır biz geldik ve yorgunduk yattık dedi tamam dediler biz aşağıdayız bişiye ihtiyacınız olursa bize adam yollarsınız deyip çekip gittiler sonrası bizler de yattık.. ertesi günü kalktık toplandık aşağı doğru inmeye başladık geldik bu adamların yanına bir çay faslı oldu kahvaltıyı orda hep beraber yaptık muhabbet ilerledi ve işin rengini açıkladılar biz defineciyiz dediler olabilir herkesin bir işi var dedim ..ve yukardaki resmin burda gözükmiyen sağı tarafında bunlar çalışıyorlar.. yalnız tembihlediler bizim resimlerimizi asla çekmiyeceksin yoksa bozuşuruz istenmiyen şeyler olur .. tamam dedim yalnız benim de bir isteğim var sizden bu mezar odalarından ne ganimetler çıkıyor gösterin yeter biz hiçbişi istemiyoruz ilk önce bunu bilin tamam dediler bak yenge ,,diyorlar bana ,, bu mezarlarda öyle büyük şeyler yok işte ne kadar çok açarsak biraz biraz yükseliyor işte o zaman toplu para geçer elimize nedir bunlar diyorum bak burdaki hepsinde aynı sistem var ölünün her iki gözüne de altın para komuşlar sağ eli avucuna da 5 tane altın koyup paralar düşmesin diye de bezlen eli sarmışlar bi sürü göz yaşı şişeleri vardır yağ kandilleri tabak çanak testi gibi şeyler bi de ölünün silahları ok yay mızrak gibi şeyler başka bişi yok yalnız kadın mezarı olursa işler değişiyor işte boynunda gerdanlık kolunda bilezik parmakta yüzükler gibi çok değerli eşyaları var gerisi çanak ç.ömlek göz yaşı şişesi vs vs ıvır zıvır.. tek tük mezarları açmaya değmez yorulduğunlan kalırsın işte böyle ....
getrude bell 000/754--london33---3--7--1897---TÜRKEY... Düzenleyen admin - 08/ocak 2017/2017 Saat 21:08 |
|
gençliğine güvenip vakit çok erken derken,belki elveda bile diyemessin giderken ONK..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
SELAM TÜM ARKADAŞLARA...........................................16--2--2017................................ONK...
Bakınız bir yerde bir tarihi para buldunuz, bu parayı elinize alıp ta baktığınızda o para hangi yılda basılmış hangi uygarlığın olduğunu bu işi yapanlarca bilinir,bilmiyorsanız katolglarda bulursunuz belki bin sene önceki bir parayı elinizde tutuyorsunuz ve o para oraya düşmesinden bu yana bin sene geçmiş ilk de siz buluyorsunuz bu çok muhteşem bişidir tabii anlayana bin sene geçmiş aradan ve elinizde tutuyorsunuz..bu özel kolleksiyonerlerce bunların kıymeti ve yeri çok özeldir bu kişiler adeta kendi çocuğunu nasıl severse işte bu kolleksiyonundaki paraları da öyle severler o paranın yılına eskiye o devre adeta giderler ..
Bazılarımızda o parayı hiç önemsemeyip sadece para olarak görüp satmaya uğraşırlar ve satarlarda .Onlar için bir gelirdir öyle görürler...
Mesela bir gök taşı bulan kişi hemen onu paraya çevirmeye kalkar bulursa tabii bir alıcı.
halbuki bu göktaşının da kolleksiyonerleri vardır bizim ülkemizde daha yok alan da yok
amerikada avrupanın bazı ülkelerinde bunun açık artırması da vardır ve kolleksiyonerleri de vardır düşünün bir de bu taş dünya dışı gelmiştir hangi yıldızdan kopmuştur nedir bunların da bir bilimcileri muhteşem laborotuarları vardır bu taşın içinde neleri barındırıyor neler vardır bunlar işte bu laborotuarlarda belli oluyor..
Onu bunu da bırakın o göktaşını elinize aldığınız anda onun kaç milyon veya milyar yaşında olduğunu düşüneniz acaba varmıdır bu da anlayana muhteşem bir şeydir..
DİYECEĞİM ODURKİ--> gerek çok eski bir para veya obje olsun gerek bir gök taşı olsun bunların kıymetini bilin beş on paraya elinizden çıkarmayın onun için tüm tektekçiler olsun diğer defineciler olsun muhakkak surette katologler kitaplar edinin bunlşarı iyice inceleyin bulduklarınızı o katologların birinde muhakkak surette bulacaksınız bakınız kiminmiş ,hangi devrinmiş, o paranın veya objenin basıldığı yılı da katologda görürsünüz kısa anlatımları da mevcuttur.böyleliklen devirleri asırları tanımış olursunuz..bir uygarlığın seri basımlı çeşitli paraları üstlerinde o devrin kendi yaşamlarının kesitleri de resmedilmiştir mesela bugday başakları, mesela ton balığı, av sahneleri,vs vs şeyler görülür,, kuvvetli bir looplan yani büyüteçlen bakıldığüında para üstünde çok şeyleri görürsünüz..
<> tektekçilik yapıyorsanız bir yerde başladı mı kurşunlar çıkmaya ve bunun yanı sıra paralar da çıkar bunlara ilaveten objeler başlar çıkmaya işte bu yeri ip çekmecesine hiç yer kaçırmadan taranırsa yanınızda bir normal defter ve kalem bulundurun makinenizin ayırımını da orta seviyelere ayarlayın yani demirlerin büyükleri büyük çivileri de alıcak şekilde yapın bundan kasıt mesela çok nal çıkan yer orda bir nalbantın olduğu varsayılır çok sıklıklsn çıkan paraların yeri pazar yeridir,, fakir halkın malı da fakirdir zenginlerin malı mülkü paraları objeleri de kalitelidir bu yerde çok iyi şeyler çıkan yer zenginlerin oturduğu kısımlardır bunların yerlerini harita şeklinde deftere işlerseniz zaman içinde bu yerin her şeyi meydana çıkar çıkan paralara bakılarak bu yerin hangi devir olduğu da meydana çıkar..
bu arada biraz derince kjazılırsa yani, 30--40--50 cm bu çukurun diklemesine toprak kesidini de inceleyiniz eğerki bir karışa yakın yerde siyahlık ve isli maddeler varsa bu yer yakılmış veya yangın geçirmiş sayılır...daha derin kazılarak dikleme incelendiğinde o yerin geçirdiği evreler de katlar arasında görülür, yani yanmış yıklmış veya zelzele geçirmiş veya
yer hücuma uğramış yağmalanmış da olabilir... bunlara merak edip te inceleyenler çok büyük bilgi birikimlerine sahip olurlar....
NOT--> BU KISIM DEVAM EDİCEKTİR ARALIKLARLAN..................................................ONK.....
|
|
|
|
![]() |
Cevap Yaz ![]() |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |