1.ci derece sit alanı bakın evini nereye yapmış |
Cevap Yaz ![]() |
Yazar | ||
admin ![]() Yönetici ![]() ![]() NACİBABA Kayıt Tarihi: 03/Eylül 2017/2008 Son Giriş: Bugün Konum: GELİBOLU Durum: ![]() Gönderilenler: 2035 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04/Şubat 2017/2015 Saat 20:42 |
|
BU SAYFADA BULABİLDİĞİM KADAR TARİHİ ESERLERİ KATLEDENLERİ YAĞMALAYANLARI VARDI ŞİMDİ YOK OLANLARI KISACA KONUDA NE DÜZENSİZLİK NELER VARSA BURDAN RESİMLERİNLEN YAYINLAYACAM KİMSEDE KUSURA BAKMASIN BABAMIN OĞLU OLSA DİNLEMEM .. BAKIN NELER NELER VAR ELALEM NELER YAPMIŞ,,,
ARKADAŞLAR YENİ ÇOK GEREKLİ OLAN BİR SAYFA AÇIYORUM BURAYA BU SAYFADA SİT ALANLARI ÜZERİNE İÇİNE İÇİNİN İÇİNE TEK ÇİVİ BİLE ÇAKMANIN YASAK OLDUĞU YURDUMDA BALLI YURDUMUN ŞANSLI İNSANLARININ KEYİFLERİNE BİR BAKARMISINIZ...?????????????????
ARKADAŞ MEZARLARIN İÇİNİN İÇİNE GİRMİŞ VİLLASINI KONDURMUŞ YOKMU BİR ALLAHIN KULU GÖREN... MÜZELER,,VAKIFLAR HÜKÜMET,,SAYIN KÜLTÜR BAKANIMIZ VS VS VS TÜM YERLER YOK HERHALDE ADAM KONDURMUŞ KEYFİNE BAKIYOR ZATEN
BU BİRİNCİSİ SİZLER NE DÜŞÜNÜRSÜNÜZ BİLMEM DE BEN SÖYLİYECEK ARTIK TEK SÖZ BULAMIYORUM......
(LİKYA ) HARABELERİ BURASIDA KAYA MEZARLARI
DENİZE DE SIFIRDIR RESMİ BÜYÜTÜP BİR İNCELEYİNİZ..
Arkadaş herhalde akşam çayını denize nazır içerken kaya mezarlardaki yatanları da toplayıp onlarlan muhabbet yapıyordur.kim bilir ???
BU DA BAŞKA BİRİ
arkadaş direkler üstüne kondurmuş 4 bir yani antik önüde sıfır deniz ceryan hattı da geçiyor elektrik de almış kliması da var gözüküyor motosiklet arkasına takılan bir romörkü de var herhalde oraya araç için yol yok patikamsı yolu var falan filan..
bu yer de yukardaki yerin adresinlen aynıdır ne diyelim hayırlısı olsun..
Düzenleyen admin - 11/Şubat 2017/2015 Saat 22:23 |
||
gençliğine güvenip vakit çok erken derken,belki elveda bile diyemessin giderken ONK..
|
||
![]() |
||
klikya01 ![]() wxt ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11/ocak 2017/2015 Son Giriş: 11/ocak 2017/2020 Durum: ![]() Gönderilenler: 23 |
![]() ![]() ![]() |
|
TARİHİ ESER TAHRİBATI ONLARLA SINIRLI KALSA KEŞKE NACİBABA AMA
BEN KALE TAŞLARIYLA EV YAPANLARI GÖRDÜM... ONDAN SONRA HEPİMİZ NERDE ŞÜPHELİ YER VARSA YOLLARIN ORADAN YAPILDIĞINI GÖRDÜK. NEREDE TARİH VARSA TAŞ OCAKLARININ ORAYA AÇILDIĞINI GÖRDÜK. NEREDE ESKİ YERLEŞİM YERİ VARSA HES'LERİN ORAYA KONDURULDUĞUNU GÖRDÜM GÖRDÜK. AYRICA ŞU FOTOĞRAFLARIDA GÖRDÜK: ![]() PEKİ YA İSTANBULAKİ BU BİZANS KEMERİNE NE OLMUŞ? ![]() YA DA SELÇUKLU YADİGARI HALİME HATUN KÜMBETİ'NİN YANINDA Kİ NE ÖYLE? ![]() BU DEVLET GÖREVLİLERİ GALİBA ZEUMA'NIN SAĞLAMLIGINI DENETLİYOR. ![]() BU DA BİZANS İMPARATORU'NUN LASTİK DÜKKANI. ![]() YİNE BİZANS YİNE İSTANBUL ![]() BURADANDA MÜZELERDE YAPILAN VURGUNU GÖRELİM. ![]() Düzenleyen klikya01 - 12/Şubat 2017/2015 Saat 12:53 |
||
![]() |
||
admin ![]() Yönetici ![]() ![]() NACİBABA Kayıt Tarihi: 03/Eylül 2017/2008 Son Giriş: Bugün Konum: GELİBOLU Durum: ![]() Gönderilenler: 2035 |
![]() ![]() ![]() |
|
BU YER ANTİK PATARA ŞEHRİNİN ORTASI SAĞI SOLU SAHİLİ OLUYOR,
SERALARIN TAM ORTASINI -->
BIRAKMIŞLAR RESME BAKIN
RESİM DE BAKINIZ TURİSTLERİN ÇEKTİKLERİ RESİMLERE BAKINIZ BİR DE ORDAKİ TARİHE NE GÖRÜYORSUNUZ AKLINIZ ERİYORMU ERMİYORMU ???????????????????????????????
NEREDE BURALARIN YÖNETİCİLERİ NEREDE MÜZELER ???????
YAHU BÖYLE BİR YERDE ÇİVİ ÇAKAMASSIN TAMAMI BU YÖRENİN SİT ALANIDIR EV --KÜLÜBE BİLE YAPAMAZSSIN BİNLERCE SERA BU SERALARIN ALTI KİMBİLİR NEYDİ ŞİMDİ NE OLDU KATLİAMIN ALASIDIR BU YAZIK BE YUH OLSUN DİYORUM .. EN BÜYÜK GELİRİ TÜRKİYENİN BU SAHALAR VE MÜZELER AÇIK ALAN MÜZELERİDİR KÜRSÜLERDEN ATIP ATIP TUTUYORSUNUZ HEPİNİZ İŞKEMBEDEN KONUŞUYORSUNUZ AYIP BE YAZIKLAR OLSUN BUNLARA MÜSADE EDENLERİ BAŞKA BİŞİ DEMİYORUM TARİH KATİLİSİNİZ ...............ONK...
NACİBABA..................ONK.................NACİBABA..................ONK....................NACİBABA.......
ŞİMDİ AŞAĞIDA GÖRECEĞİNİZ RESİMLERİN TAMAMI BU YERE AİTTİR GÖRÜN KATLİAMI ..
????? BİDE ARKOLOJİ ÇALIŞMASI DA VAR BU YERDE BU SERALARIN İÇİNDE YA AKIL ALMAZ BİŞİ....
SERACILIK MI YAPILIYOR YOKSA TARİH Mİ PAZARLANIYOR HİÇ BELLİ DEĞİL NEREYE ÇEKERSENİZ ÇEKİN BEN ANLAMADIM BU İŞİ ANLIYANLAR VARSA KONUŞSSUN........
![]() Düzenleyen admin - 16/Şubat 2017/2015 Saat 07:50 |
||
gençliğine güvenip vakit çok erken derken,belki elveda bile diyemessin giderken ONK..
|
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
Cevap Yaz ![]() |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |