Son Giriş: 29/Mart 2017/2023
Durum: Gönderilenler: 2030
AlıntıCevaplaKonu: SAVAŞ SAHASI DEDEKTÖRCÜLÜĞÜ...???? Gönderim Zamanı: 24/Temmuz 2017/2014 Saat 08:08
ALMAN SAVAŞ SAHASINDA ÇIKAN OBJELER 100 SENE ÖNCELERİ
DEDEKTÖRLEN YAPILAN ÇALIŞMALARDA ÇIKANLAR..
NOT-->savaş sahaları dedektörcülüğü ayrı bir uzmanlıktır kesinliklen işi bilmiyenler bu işten uzak dursunlar .ikincisi bu çalışmalardan elde edilen tüm çıkanlar o yerin müzesine verilmeklen mükellefdir dedektörcü .. alayım da satayımda gelir elde edeyim diye düşünen hareket edenlerin sonları çok acıklı olmuştur her çıkan obje kanlıdır görüldüğü üzere suratında o anki acıyı ızdırabı bugün bile yansıtan cesetler de olduğu gibi çıkacaktır hatta toplu üst üste de çıkıcaktır bunları muhafaza eden şey yağlı topraktır ben buna çanakkallede de gözümlen şahit oldumdu v e akabinde işi bırakmıştım ki müze için çalışıyordum yüreğim elvermediydi buna ait yazım da olucaktır site içinde her neyse .
bunları vermemdeki maksat bu işi yapan az sayıda kişiler vardır onlara bir eğitim görsellik olur diye veriyorum .. ALLAH TÜM İNSANLARI SAVAŞLARDAN UZAK TUTSUN...............ONK...
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma